Сравни обекти с реализация

При създаването на интериорният проект, 3Д визуализациите са от изключително значение, за да види клиентът от самото начало как ще изглежда неговият дом. 3Д визуализациите са най-удобният начин за реалистично пресъздаване на различните компоненти от обзавеждането – мебели, настилки, осветление, за техния обем, цвят , материал и позиционирането им в конкретната среда.

За нас е от изключителна важност създадените проекти и визуализации да се реализират точно.

Снимка от реализацията

Ползата да имате предварително 3Д визуализация на Вашия апартамент е в това, че ще се предпазите от често срещани грешки при съчетаването на цветове и материали, а също така и да закупите мебели, които да не се съчетаят добре като дизайн и размери . На визуализацията ще Ви предоставим възможността да видите няколко варианта например на цветове на стените . Така предварително отхвърлените тъмни или ярки цветове могат всъщност да Ви се сторят страхотен акцент или да придадат индивидуалност на интериора.

 

3Д визуализациите не са задължителни, можем да Ви предложим и вариант на интериорно проектиране без 3Д, но виждате колко е реалистично и може да бъде само от полза. Няма да се допуснат неприятни изненади на финала и ще знаете какво да очаквате.

 

При създаването на дизайна и визуализирането на идеите винаги мислим в посока всеки детайл да може да бъде изпълнен. Не бихме предложили например даден модел диван, ако не може да купите след това точно същия, или ако нямаме предвид кой да го изработи по поръчка. Всичко, което предлагаме имаме решение как да бъде намерено, поръчано или точно изпълнено.

 

Когато изберем конкретни плочки в магазина, мивка, тоалетна чиния и смесител, всичко се моделира и се нанася в 3Д визуализацията на Вашата баня, за да видите дали са подходящи и дали пространството позволява те да се монтират там.