Студио за интериор и дизайн “Концепта” ООД

Основахме фирмата през 2006 г. с много ентусиазъм. Формирахме млад екип от специалисти в областта на строителството и дизайна. През всички тези години желанието и удоволствието от работата остават, а благодарение на натрупания опит ставаме все по-уверени. Броят на индивидуалните ни проекти вече надхвърля 100!

Ще бъдем щастливи, ако Ви дадем част от нашите идеи и опит . Направете запитване за цената на Вашия проект и ще останете приятно изненадани!


ЕКИПЪТ НА "КОНЦЕПТА"

Сигурно се питате кой ще работи за Вас и какви са хората в екипа на "Концепта"?

Силата ни е в малкия и сплотен екип, който работи зад всеки проект, не поемаме друг ангажимент, ако не можем да вложим всичките си сили в него, носим персонална отговорност за всичко, което предлагаме или се направили. Отстояваме идеите си и представляваме клиентите си навсякъде.

 

Интериорен Дизайнер и проектант – Ева Андонова

Образование: Художествена гимназия в гр. София
Магистратура по Промишлен дизайн и проектиране в Националната Художествена Академия в гр. София
Съосновател на фирмата и главен дизайнер и консултант. Работи персонално с всеки клиент.

“Моята цел на първо място е идеите ми да бъдат изпълними. След това идва стремежът към естетическия вид и функционалността на проектите. Аз наистина вярвам, че да постигнеш баланс между функция и дизайн е най-доброто, когато трябва да създадеш дом за един човек или дадено семейство. Когато проектирам, не се примирявам да избирам между това дали една мебел да се получи  красива или удобна. Работя докато не постигна баланс между двете. Важни са много неща в Интериора на един дом. Хармонията  в цветовете и материалите е водеща. Да съчетаеш правилно цветовете и да виждаш разликата в нюансите, да постигнеш баланс между топлите и студени гами е задължително условие, за да постигнеш уют. Да съчетаеш правилно и различните материали като дърво, стъкло, метал  камък и текстил  също е изкуство. Ще се убедите, че сме добри в това! Акцентите в един интериор са изключително важни – закачливи или дръзки – клиентът решава до къде да стигнат – но е важно да ги има! Дали изчистени линии и семпъл дизайн,  тежък и аристократичен стил или пък класическа красота – Вие решавате. Не работим само по стил, който в момента е модерен, а стил, който на Вас Ви подхожда!”


Технически ръководител и Мениджър " Изпълнение на проекти" - Светослав Андонов.

Светослав организира процеса по реализацията на проектите. Одобрените от клиента чертежи, схеми и визуализации отиват на обекта и той има грижата да се предадат и изпълнят точно от майсторите.
За дизайнерите е важно да е красиво и функционално, а за ремонтната група е предизвикателство да реализира всяка нова идея. Целта му е да търси постоянно как да подобрява качеството на изпълнение и с това да се разиваме в правилна посока, трупайки опит.

3Д визуализатор и дизайнер - Иван Илиев

На него дължим реализирането на идеите ,които създаваме.