Услуги за интериорен дизайн

Designer drawing design project.

Какво включва интериорният проект?

Включва всички видове чертежи на:

Ел., ВиК и ОВИ инсталации,
интериорно разпределение на мебелите и зониране;
индивидуално проектиране на мебели;
позициониране на осветителни тела;
план подови настилки;
проектиране на бани и санитарни помещения;
планове и идейни проекти на окачени тавани;
цветови решения на стени ;
3Д визуализиране на идеите и чвертежите;
и още много други съпътстващи проекта детайли.

Видове проекти:

Тази услуга включва наемането на дизайнера на „Концепта” само като консултант, без изработка на технически чертежи и визуализации. Той Ви помага в стиловата насоченост на интериора, дава Ви професионални консултации относно материали и механизми, съвети относно избор на цветове, подови настилки, подходящи декорации, препоръки за фирми и магазини , от които да се закупи обзавеждане и ползване на търговски отстъпки. Всичко това се случва в писмен вид и на необходимите срещи с клиента.

Interior design created by plant lover, different kind of plower
Помислете и съберете идеи за своя нов дом
01.
Разкажете ни своя план и желания за мечтания дом
02.
Ние ще направим цялостния интериорен проект
03.
Менажираме и координираме проекта
04.

Малко повече информация за самите проекти.

Менажиране и координация на проектите

Ако имате нужда да менажираме и изпълним интериорния проект се заемаме с тази задача, която ще ви улесни максимално – ще организираме всичко, за да нямате грижи относно наемането на майстори и доставките на строителни и др. материали. Нашият технически Ръководител ще бъде вместо Вас винаги на място, когато Вие сте заети и ние чрез него ще следим всичко, което се случва по изпълнението на проекта.

Партнираме си с фирми, производители на мебели. Всичко, което сме проектирали като мебели може да се изпълни от всички материали или от такива, за каквито е предвидено : МДФ боя или фурнир, ПДЧ, или масив. Дизайнерът ни идва с Вас на място в магазините и договаря условията и офертите , консултира Ви на място и Ви насочва къде да се внимава и какви материали и механизми да изберете, на какви цветове и материи да се спрете според интериорния проект, по който вече работи.

Имаме контакти с най-добрите фирми за производство и внос на мека мебел, осветление, ел. уреди , подови настилки ,санитария , фаянс и гранитогрес, дограма, интериорни врати, завеси и щори, всичко необходимо за цялостното обзавеждане на Вашия дом.Ще ползвате като наши клиенти отстъпки и специално отношение; ще следим след това как върви поръчката Ви и ще предоговаряме условията, ако е необходимо.

На доставката и монтажа на избраното обзавеждане ще бъдем на обекта и ще следим за качеството на продуктите, същевременно ще държим постоянна връзка с Вас, ако се налагат някакви промени или нововъведения.

Как се представя проекта и каква е Вашата ангажираност?

Изработката на Интериорния проект включва техническа част и креативна част. В процеса на креативната част Вие активно участвате, като в началото правим няколко срещи, при които се опитваме да разберем Вашия начин на живот, навици и интереси, семейното Ви положение и първоначалните Ви идеи и желания относно как да изглежда Вашият нов дом и кой ще го обитава. Разбира се давате всичката тази информация до степен, до която Вие желаете Колкото повече информация имаме , толкова по-бързо и по-близо ще бъдем до представянето на идеи, които ще Ви харесат и ще сведем вариантите до един-два. Тук искам да подчертая ,че работим над варианти и разновидности на варианти докато не стигнем до Вашата и наша удовлетвореност . Започва техническата част от проекта – кореспондираме активно с електронната поща, където Ви изпращаме идейните проекти и чертежи След това започваме обиколки по магазините и фирмите,които ще изпълняват проектите ни и тук също ще трябва да присъствате, за да изберем заедно материалите и обзавеждането.. След като направим повечето заявки ще бъдете малко по-свободни ,защото започва нашата работа по същинското проектиране и подготвяне на чертежи и схеми, 3Д визуализации с вече избраните продукти и организация по реализацията.

Реализацията е период, в който основно ние действаме – следим одобрените вече проекти да се изпълнят от ремонтната група и да се достави в срок поръчаното вече обзавеждане, както и неговата доставка и монтаж.